петък, 3 юни 2011 г.

Имам изненадаааа!

Имам изненада и то поредната! Преди около две седмици ми се случи нещо невероятно! Прибира се моят мъж и носи раница с пакет. Помислих , че е нещо служебно и не обърнах внимание. Раницата стоя цял ден в антрето, а аз я подминавах без да я удостоя и с капчица внимание. Та кой да се досети, че в нея се крие дълго мечтана вещ? Нито женско любопитство, нито женска интуиция, абе нищичко! Накрая всъщност се наложи да ми натикат пакета в очите, за да видя че това е Биг Шот - любимата машинка на всички крафтъри, както я рекламират. Не можах да повярвам! От толкова време се колебаех дали да си я поръчам, а сега тя стоеше пред очите ми - съвсем новичка и очакваща ме. И сега няколко седмици по-късно аз все още изживявам страхотна емоция и щастие, когато се сетя за онзи момент. Днес обаче се случи друго невероятно нещо! Вече си имам и свое кътче за скрапбукинг, където мога да поместя всичките си материали и да работя на спокойствие. И всичко това отново е изненада!
Съвсем неочаквано прибирайки се от работа, заварих у дома ето това:

Направено по размери за нашия ъгъл, сглобено и очакващо всичките ми "боклучки". Е как да не се смае човек? Тайничко в сърцето си отдавна го исках, тъй като е трудно постоянно да бутам всички неща на различни места и после да се чудя кое къде е, но как моя мъж е разбрал за това мое желание, просто нямам идея. Наистина е прекрасно, когато се случват подобни неща!
Набързо скалъпих и една картичка, която ще се запомни като първата ми картичка, направена на новото бюро и с новата машинка /всъщност засега имам само една единствена папка за релеф/

3 коментара:

  1. Честито, честито, честито! Явно си много обичана жена! И аз още помня радостта от получаването на нещо дълго желано, макар че сама си я купих :-) И е невероятно да си имаш свой собствен работен кът. Дано успееш да запазиш своя по-подреден от моя /хахаха/
    Картичката е чудесна, много свежа.

    ОтговорИзтриване
  2. Бравооо :) чудесна изненада и чудесно работно място.Пожелавам ти много творчески идеи и свободно време за всичко!
    Поздрави Ками

    ОтговорИзтриване
  3. Честито и от мен :) Имаш стахотен мъж и мисля, че трябва да го поздравим и него за идеята и старанието. Пожелавам ти много красиви и идейни проекти в новото творчеко кътче!

    ОтговорИзтриване