събота, 25 февруари 2012 г.

Картички за 1 март!

Обещах си повече да не позволявам да минават по няколко месеца между публикациите ми и затова сега реших набързичко да се отбия тук! Първо искам да благодаря на всички, които оставиха толкова мили коментари под предишната ми публикация! Наистина е много приятно да видиш и разбереш, че някой е поспрял за малко, прочел е за твоите вълнения и те подкрепя и окуражава. Благодаря, момичета! Лошото е, че не знам поради каква причина, но аз изобщо не мога да пиша коментари. Просто системата не ми позволява. Как ли не пробвах. По едно време мислех, че съм намерила начин, но после и с този метод ударих на камък. Ако някой има идея защо се случва това - да пише! А сега обещаните картички:









Фотоапарата хич не го бива, горкия, и снимките  са малко калпави, ама кога ще ми се усмихне щастието за нов нямам идея. Така че засега е така.
Поздрави за всички, които от време на време се отбиват в моето местенце!

4 коментара:

  1. Много са сладки мартенските ти картички:) Толкова са свежи и засмяни всички, че гледах, гледах и не можах да си избера кое моделче ми е фаворит. Вярвам, че ще усмихнат получателите си:) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни са, много ми харесват :)

    ОтговорИзтриване
  3. Mного са хубави всички, но тази с жълтото цвете ме грабна най-много!

    ОтговорИзтриване
  4. Жеееестоки са картичките! Наистина всяка една е с толкова хубаво излъчване! Аз обаче си имам фаворит - първата! С това дръвче, и птиченце, и къщичка за него ми стана тооооооолкова пролетно и сякаш слънцето изгря! Браво за всичките!
    А за коментарите... ох, много болна тема е и при мен напоследък. Виж в тази ми публикация - http://missemerald-handmade.blogspot.com/2012/02/blog-post_09.html, когато се появи при мен проблема, момичатата бяха страшно отзивчиви и предложиха разни възможности и решения. Може да откриеш нещо полезно и за теб. Аз засега използвам Експлоръра, който доста ме дразни, но поне мога да оставям коментари. Е, вярно, че понякога като сменя азбуката, "р"-то изчезва, а "л"-то отива на мястото на запетаята и тогава ползвам уърд документ, в който пиша, после изрязвам и пействам в полето за коментарите, но поне е рядко и засега върши работа!

    ОтговорИзтриване